Hopp til hovedinnhold
NyhetsartikkelPublisert: 9.8.2024

Materiell til årets markeringer

Se hva vi tilbyr av materiell til deg som skal markere Verdensdagen i 2024.

Bilde av fire smilende personer som står på en togstasjon med plakater, bannere, kaffe og vester fra Verdensdagen for psykisk helse
Foto: Silje Løvstad-Sender//NorgesProfil

Undervisningsopplegg, aktiviteter og verktøy

Ser du etter innhold til markeringen din? Vi har en stor ressursbank fullt av aktiviteter, undervisningsopplegg, filmer og verktøy tilpasset ulike typer markeringer. Alle ressursene er gratis, kvalitetssikret og spesielt relevante for årets tema.

Bildecollage av stresshjerter, plakater, refleks, notatblokk, banner og samtalekort som er tilgjengelig i årets materiellpakke for Verdensdagen

Bestill fysisk materiell til din markering

Det er dessverre tomt for våre 2000 gratis materiellpakker til årets markeringer, men det er fullt mulig å kjøpe t-skjorter, vimpler, bannere, stresshjerter, plakater på ulike språk og flere andre produkter gjennom nettbutikken vår.

Bestill foredrag

Årets kampanje handler om betydningen av gode relasjoner for å oppleve mening i livet og motvirke ensomhet og utenforskap. Vi ønsker å tilrettelegge for gode markeringer om dette temaet over hele landet, og vet at mange ønsker tips til relevante foredragsholdere som kan snakke godt om tema som er viktig for årets kampanje.

Vi har derfor samlet en et fantastisk lag av gode formidlere som både kan holde foredrag om årets tema og som har mye kunnskap om psykisk helse generelt. Alle foredragsholderne vi samarbeider med tilbyr rabatterte priser til markeringer av Verdensdagen i kampanjeperioden (uke 39-42).

Last ned informasjonsmateriell

Vi har et stort utvalg plakater og infomateriell på flere språk, som både kan lastes ned og brukes på infoskjermer o.l eller skrives ut og henges opp. Alt informasjonsmateriellet er basert på forskning, og vi oppfordrer til å bruke det aktivt som en ressurs i kampanjeperioden og utenom.

Bli med å markere Verdensdagen!

Hjelp oss gjøre det lettere å snakke åpent og fordomsfritt om hvordan vi har det! Bruk Verdensdagen som en anledning til å markere ditt engasjement, spre kunnskap, stille viktige spørsmål eller gjøre noe meningsfullt for de rundt deg.

Ikke gå glipp av viktig informasjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev! Vi holder deg oppdatert på siste nytt i kampanjen og gir deg gode ressurser og verktøy for å markere Verdensdagen for psykisk helse.