Snarveier

Vi vet at mange arrangører ønsker å få tips til gode og relevante foredragsholdere til deres arrangement. Vi har derfor inngått samarbeid med flere firmaer som formidler dyktige foredragsholdere. Foredragsholderne på listen har samtykket til en fastpris til arrangement i Verdensdagsperioden. Det er blitt forhandlet pris, slik at prisene ligger lavere enn hva de tar for andre. Vi har også satt tak på 10 000,- i honorar for å stå på denne listen. Husk at det kan være mange andre gode alternative foredragsholdere som ikke står på listen av ulike grunner.

Husk – dersom du ønsker et foredrag til ditt arrangement, må du ta direkte kontakt med firmaet som er ansvarlig for formidling av den foredragsholderen.

Plan-B

Mats Grimsæth: https://www.plan-b.no/matsgrimsath

Det har egentlig ikke så mye å si hvor gammel du er, eller hva du driver med. På Mats sin reise kan alle kjenne seg igjen noe, både på godt og vondt. Dette foredraget passer alt fra ungdomsskoler til større bedrifter.

Adam Schjølberg:https://www.plan-b.no/adam-schjolberg

 

Anticoach Management

Marie Midtsund: https://anticoach.no/foredragsholdere/marie-midtsund/
Psykolog. Jobbet i mange år med barn og unge. Holder mange foredrag rundt tema: psykisk helse, forebygging, tenåringshjernen. En rød tråd i Marie sin formidling er at barn gjør så godt de kan. At de gjør det de skal om de kan, i motsetning til en noe levende folketro om at mange tenåringer eller yngre “vanskelige barn” kan hvis de vil. Ofte gjør vi så godt vi kan alle sammen, og alle trenger vi andre å høre til hos, bli sett av, og bli holdt når det stormer. Marie tror at god psykisk helse og oppvekst skjer i relasjon, sammen med de voksne og i fellesskapet. Kjærlighet er alt, det er også sporene etter omsorg eller mangel på sådan, i menneskehjernen, et bevis på!

Andreas Gravdal: https://anticoach.no/foredragsholdere/andreas-gravdal/
Anticoach og forfatter. Han har skrevet bøkene «En utrolig bra bok for unge folk» og «2.plass holder, takk». Med sitt fokus på “god nok” og psykisk helse har han blitt en ettertraktet foredragsholder over hele landet. Typisk publikum for hans foredrag spenner seg derfor fra ungdom til voksne. Hvert år holder han mange foredrag over hele landet på tematikk knyttet til: psykisk helse, selvbilde og selvfølelse, god nok i møte med prestasjonssamfunnet, forebygging og motivasjon. Han har deltatt på mange arrangement i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse.

Espen Dahl: https://anticoach.no/foredragsholdere/espen-dahl/
Var med i Cecilie Kåss Furuseth sin serie på NRK «Sinnssykt». Han holder gripende foredrag og viser oss hvordan han navigerer gjennom hverdagen med diagnosen OCD. Dette gjør han på en levende og fin måte, der han underbygger alvoret, men også byr på mengder av selvopplevde øyeblikk; fremstilt nokså humoristisk. Hans brann og engasjement for mer åpenhet og forståelse rundt psykiske helseutfordringer synes godt. Han leverer sin historie med stor innlevelse. Samtidig snakker Espen engasjerende om at vi alle er redde for noe, i håp om å knuse stigma og myter. Noen er redde for å vaske klær, andre er redde for noe helt annet. Gjennom et rikt liv, høyt såpeforbruk og god formidlingsevne serverer han et unikt innblikk i et kontrastfylt liv.

Marthe Valle: https://anticoach.no/foredragsholdere/marthe-valle/
Artist og foredragsholder. Marthe brenner for å formidle hvordan roen ofte ligger i å akseptere livet på livets premisser, og hvordan aksept og forsoning ofte hjelper oss mer enn den evige jakten på lykke og suksess. Hun har skapt et konsertforedrag som med vakker musikk og sterke tekster, personlige beretninger og humor formidler tanker og refleksjoner rundt både ro og uro.

Johanne Magnus: https://anticoach.no/foredragsholdere/johanne-magnus/
Johanne har i mange år stått utenfor arbeidslivet pga psykisk sykdom. Johanne formidler engasjert og levende en personlig historie om å snu sykdom til kompetanse. Johanne forteller om kamper, men også om gleder, som å få bruke ressursene sine, å få stå opp for seg selv og om gleden ved å finne ut at man ikke står alene.

Seminarpartner

Per Anders Nordengenhttps://www.seminarpartner.no/portfolio/per-anders-nordengen/

Per Anders Nordengen er prest, forfatter og foredragsholder på heltid. Han har bakgrunn fra Den Norske Kirke, Psykologibistand i Oslo samt personalsjefstilling i reklamebyrået JBR McCann.

Kjell Magne Bondevikhttps://www.seminarpartner.no/portfolio/kjell-magne-bondevik/

Kjell Magne Bondevik trenger neppe noen større introduksjon – som en av våre mest markante statsministre og politikere etter krigen er han en velkjent skikkelse i norsk offentlighet.

Jan Erik Larsenhttps://www.seminarpartner.no/portfolio/jan-erik-larssen/

Helge Gudmundsenhttps://www.seminarpartner.no/portfolio/helge-gudmundsen/

Helge Gudmundsen er kjent som prosjektleder fra NRK, hvor han arbeidet fra 1986 til 2015. Han er også fotballtrener for Flatås Lions, et fotballag for utviklingshemmede, som han har jobbet med siden 1996.

Henrik Sysehttps://www.seminarpartner.no/portfolio/henrik-syse/  

Henrik Syse (f. 1966) er filosof, forfatter, foredragsholder og forsker.Henrik har skrevet og redigert en rekke faglige og populærvitenskapelige bøker og artikler på engelsk og norsk om etikk, filosofi, religion og krig.

Talerlisten

https://talerlisten.no/

Talerlisten stiller med mange gode foredragsholdere, se liste med foredragsholdere under

40_foredragsholdere_Talerlisten_Verdensdagen_2020_1

Athenas

https://www.athenas.no/

Athenas stiller med mange gode foredragsholdere, se listen med foredragsholdere under

Athenas foredragsholdere_

 

 

 

5 grunner til å markere Verdensdagen

Mer åpenhet om psykisk helse kan føre til:

At det blir lettere å dele tanker med andre, og å gi og få støtte

Mindre tabu og skam rundt psykiske utfordringer

Å styrke den psykiske helsen

Et mer inkluderende nærmiljø, arbeidsmiljø og skolemiljø

Et rausere samfunn

Registrer markering