fbpx

Snarveier

Vi samarbeider med flere firmaer med dyktige foredragsholdere som kan være aktuelle å invitere til en markering av Verdensdagen.

Obs! Dette tilbudet er ikke lenger tilgjengelig, da årets kampanjeperiode for Verdensdagen for psykisk helse 2021 er over.

Noen av foredragsholderne er gratis, og andre gir rabatterte priser til arrangement for Verdensdagen for psykisk helse. Prisene er forhandlet fram, og ligger lavere enn hva de tar for andre oppdrag. Vi har også satt et tak på 10 000 kr i honorar for å stå på denne listen. Husk at det kan være mange andre gode alternative foredragsholdere som ikke står på listen.

Digitalt foredrag m/ Mats Grimsæth (ikke lenger tilgjengelig)

Det har egentlig ikke så mye å si hvor gammel du er, eller hva du driver med. På Mats sin reise kan alle kjenne seg igjen noe, både på godt og vondt.

Det digitale foredraget, «Det finnes ingen fasit – på livet»,  varer i 45 min og vil være gratis tilgjengelig på nett i hele kampanjeperioden (uke 39-42). Mats Grimsæth mottok Tabuprisen 2019 fra Rådet for psykisk helse for sitt engasjement for mer åpenhet om psykisk helse. Foredraget passer alt fra ungdomsskoler til større bedrifter og kan vises i auditorium, kinosal, klasserom eller lignende. Les mer om Mats og bestill fysisk foredrag.

Digitalt foredrag m/ Marius Løken (ikke lenger tilgjengelig)

Det digitale foredraget «Snu motgang til medgang» med Marius Løken er en reise i psykisk helse. Den starter med Marius sin beretning om hvordan han kom seg på bena igjen etter Halloween-drapet på Bislett høsten 2011 (20 knivstikk, 11 dager i koma og 3 operasjoner).

Det digitale foredraget tilbys gratis til 60 ungdoms- og videregående skoler i hele landet. Obs! Dette tilbudet er fulltegnet, og det er ikke lenger mulig å søke om gratis skoleforedrag. 

Marius tilbyr rabatterte priser for både digitale og fysiske foredrag i kampanjeperioden uke 39-42. Ta kontakt gjennom nettsiden hans og marker henvendelsen med Verdensdagen 2021.

Eirik Lundblad

Eirik Lundblad har vært en aktiv foredragsholder i mange år og også en mye brukt foredragsholder i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse de siste årene. Eirik er nå leder for Anthon-stiftelsen, som jobber med ulike tiltak og aktiviteter for barn og unge. Eirik er glødende engasjert, og har en veldig spennende bakgrunn fra blant annet ungdomsavsnittet i politiet og som tidligere nødhjelpsarbeider for Leger uten Grenser og Røde Kors. Les mer om Eirik og bestill foredrag

Adam Schjølberg

Adam er kjent for sin eksplosive energi, høye tempo og kjærlig varme i sine tekster. Det siste året har han spilt for fulle hus på Latter i Oslo og reist Norge rundt med stand-up showet «Mellom Barken Og Feen». Et show der Adam tar for seg maskulinitet som tema, med en god dose selvironi og et godt grep rundt samfunnskritikken. Les mer om Adam og bestill foredrag.

Jan Ole Hesselberg

Det perfekte foredraget for dere som ønsker spennende påfyll om hjernen vår! Jan-Ole er psykologen fra og bak TV-suksessene «Folkeopplysningen» på NRK og «Typisk deg» med Petter Schjerven på TVNorge. Der har han vist oss hvor irrasjonelle vi mennesker kan være. Han er en aktiv debattant, programleder i podkasten Psykologlunsj. Les mer om Jan Ole og bestill foredrag.

Geir Aker( Fenriken)

Geir Aker er kanskje ikke et kjent navn for alle, men Fenriken kjenner du sikkert igjen! Med disiplin og tydelighet ledet han deltakerne gjennom Kompani Lauritzen, en av de virkelig store seersuksessene på TV i 2020 og 2021. I over 10 år har Fenriken utdannet både soldater og ledere i Forsvaret. Les mer om Geir Aker og bestill foredrag.

Andreas Gravdal

Anticoach og forfatter. Han har skrevet bøkene «En utrolig bra bok for unge folk» og «2.plass holder, takk». Med sitt fokus på “god nok” og psykisk helse har han blitt en ettertraktet foredragsholder over hele landet. Typisk publikum for hans foredrag spenner seg derfor fra ungdom til voksne. Hvert år holder han mange foredrag over hele landet på tematikk knyttet til: psykisk helse, selvbilde og selvfølelse, god nok i møte med prestasjonssamfunnet, forebygging og motivasjon. Han har deltatt på mange arrangement i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse. For mer informasjon og booking av foredrag. Les mer om Andreas og bestill foredrag.

Tolli Frestad

Å beskrive Tolli med få ord er ikke enkelt. Ved første øyekast er han en høyreist lyslugg med sørlandsdialekt og et gutteaktig glimt i øyet. Men han er mye mer enn det. Tolli er diplomøkonom og foredragsholder, men også gjøgler. Les mer om Tolli og bestill foredrag.

Marie Midtsund

Marie Midtsund er psykologspesialist med egen praksis i Molde. Hun har drevet med psykologisk forebyggende formidling siden 2015, særlig rettet mot barn og unge. Hun engasjerer seg i å se den psykiske helsen gjennom lupen av hele mennesket. Fra relasjon, tilhørighetsønsker og oppvekstens forklaringer på hvem vi blir, til hjernefysiologi og kropp generelt. Hvordan vi tenker og føler og forholder oss til både følelser og tanker er uløselig knyttet sammen. Les mer om Marie og bestill foredrag.

Marthe Valle

Marthe Valle er en norsk sanger og låtskriver som har vært aktiv som artist i 17 år. Hun har gitt ut seks plater, vunnet Spellemannpris for Beste Nykommer, og turnert Norge rundt i en årrekke. Marthe er også sykepleier med fem års erfaring fra rus og psykiatri-feltet. I tillegg har hun over flere år vært sterkt engasjert i solidaritetsarbeid for mennesker på flukt hvor hun også har besøkt flyktningleire ved flere anledninger.  Les mer om Marthe og bestill foredrag.

Espen Dahl

Mange ble kjent med Espen Dahl gjennom NRK serien Sinnssykt hvor seerne fikk innblikk i hvordan Espen har det. Der fikk vi se at Espen Dahl er en A-typisk fyr. Han oppfattes som flink med mennesker og trives godt i sosiale lag. Derimot er han mindre flink rundt trivielle aspekter ved livet. Hverdagslige oppgaver som de fleste av oss tar for gitt og som nærmest løses på autopilot, finner Espen svært krevende og ikke minst energitappende. Dette kan dreie seg om butikkbesøk, bilkjøring, å kaste en søppelpose eller skifte sengetøy. Mange av oss utsetter og misliker klesvask, men for en med OCD-diagnose kan det stjele så mye tid og oppmersomhet at det fullstendig ødelegger et liv. Les mer om Espen og bestill foredrag.

Per Anders Nordengen

Per Anders Nordengen er prest, forfatter og foredragsholder på heltid. Han har bakgrunn fra Den Norske Kirke, Psykologibistand i Oslo samt personalsjefstilling i reklamebyrået JBR McCann. Les mer om Per Anders og bestill foredrag.

Kjell Magne Bondevik

Kjell Magne Bondevik trenger neppe noen større introduksjon – som en av våre mest markante statsministre og politikere etter krigen er han en velkjent skikkelse i norsk offentlighet. Les mer om Kjell Magne og bestill foredrag.

Helge Gudmundsen

Helge Gudmundsen er kjent som prosjektleder fra NRK, hvor han arbeidet fra 1986 til 2015. Han er også fotballtrener for Flatås Lions, et fotballag for utviklingshemmede, som han har jobbet med siden 1996. Les mer om Helge og bestill foredrag.

Henrik Syse

Henrik Syse (f. 1966) er filosof, forfatter, foredragsholder og forsker. Henrik har skrevet og redigert en rekke faglige og populærvitenskapelige bøker og artikler på engelsk og norsk om etikk, filosofi, religion og krig. Les mer om Henrik og bestill foredrag.

Per Arne Dahl

Per Arne Dahl er en av Norges mest profilerte prester, forfattere og foredragsholdere. Les mer om Per Arne og bestill foredrag.

Erik Thorstvedt

Erik er tidligere fotballspiller, og regnes av mange som Norges beste keeper gjennom tidene. Les mer om Erik og bestill foredrag.

Egil Svartdahl

Egil Svartdahl er mest kjent som tv-pastoren på TV2, og han har helt siden kanalen gikk på lufta laget en lang rekke programmer om tro og livssyn. Les mer om Egil og bestill foredrag.

Talerlisten

Talerlisten stiller med mange gode foredragsholdere, se liste med foredragsholdere under. Ta direkte kontakt med profilene, eller send forespørsel til bestilling@talerlisten.no, for å booke foredrag. Flere av foredragsholderne tilbyr også foredrag digitalt. Se listen under.

40_foredragsholdere_Talerlisten_Verdensdagen_2021

Athenas

Athenas stiller med mange gode foredragsholdere, se listen med foredragsholdere under.

Verdensdagen for psykisk helse_Athenas21

 

 

 

5 grunner til å markere Verdensdagen

Det blir lettere å dele tanker med andre, og å gi og få støtte

Mindre tabu og skam rundt psykiske utfordringer

Du er med på å skape et mer inkluderende nærmiljø

Et rausere samfunn gir bedre psykisk folkehelse

Du styrker din egen psykiske helse

Registrer markering