Vi har utviklet arrangør- og informasjonsmateriell slik at du enkelt kan markere Verdensdagen digitalt. Materiellet kan du benytte til en ren digital markering, på en fysisk markering eller i tillegg til en fysisk markering. Materiellet kan benyttes i en presentasjon, som en innledning til en aktivitet eller foredrag, intranett, arbeidsplassens infotavler eller sosiale medier.

Lykke til!

Digitale ressurser

Informasjonsfilm om Verdensdagen

Se film og last ned
Kampanjebilde2021

Temafilm 2021

Temafilm 2021

Marker på sosiale medier

Her finner du kampanjebilder, plakater og tekst du kan benytte for å markere Verdensdagen for psykisk helse i sosiale medier. Vi har også egen ramme på FB du kan laste ned til profilbildet ditt.

Markér på sosiale medier

Animasjonsfilm

Se film og last ned

Animasjonsfilm

Se film og last ned

Animasjonsfilm

Se film og last ned

Animasjonsfilm

Se film og last ned
Birgit Skarstein

MOT ambassadører snakker om #spørmer

Her finner du tre videoer med Birgit Skarstein, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Nils-Ingar Aadne som snakker om psykisk helse og viktigheten av å spørre.

Sterkere sammen for unges psykiske helse
quiz bilde

Quiz 2020

Vi har laget quiz for voksne og for junior. Bruk den i en pause, skoletime eller som et rebusløp. Finnes også i kahoot: samle gjengen og spill på Verdensdagen.

Quiz 2020

#hjerteløp

Hvorfor ikke løpe, gå eller sykle en tur for din og en venns psykiske helse, samtidig som du får testet dine orienteringsegenskaper? I denne videoen forklarer Erik Thorstvedt hvordan du kan gjennomføre et #hjerteløp

#Hjerteløp for psykisk helse