For å bestille materiell må du først registrere ditt arrangement.

Når du har gjort det, vil du få en epost med link til vår eksterne webshop. Dersom du ikke får eposten, sjekk om du har skrevet riktig epostadresse.

Materiell kan bestilles fra 15. august. Det kan være lurt å bestille så fort dere vet hva slags markering dere skal ha, og senest 5 dager før selve markeringen.

Materiellet for 2019 er enda ikke klart, men vil i all hovedsak ligne på det fra 2018. Det kan du se på her:

Registrer markering

Materiell du kan printe selv (link vil være tilgjengelig når vi har det nye designet klart)

PowerPoint-presentasjon

Skal du snakke om Verdensdagen og har lyst til å bruke vårt design. Etter hvert vil du også få en mal som inneholder fakta om verdensdagen og psykisk helse.

Disse kan du prate med (A3-plakat)

Å snakke med noen om det som er vanskelig er noe av det aller viktigste du kan gjøre for din psykiske helse. Denne plakaten kommer i A3 format.

Om Verdensdagen (plakat)

Denne plakaten kommer i A3 format, og er fin å henge opp for å informere om hva Verdensdagen er. Heng den opp på din markering, eller kanskje på din arbeidsplass eller skole.

Om Verdensdagen- A5-kort

Dette kortet kommer i A5 format, og er fint å dele ut på din markering. På baksiden finner du utfyllende og nyttig informasjon om hva Verdensdagen for psykisk helse er.

Vær Raus-kort

Små visittkort hvor du kan dele tanker om raushet, kanskje gi rosende ord? Til bruk på skoler, på arbeidsplassen, i organisasjoner - hvor enn det måtte passe med små oppmuntringer. Kanskje kan dere fylle dem ut og putte dem i postkassene i nabolaget? Raushet er bra for din psykiske helse.

Temakort

Store kort med årets hashtag som kan benyttes til fotografering eller henges opp som pynt. Mål: 29,7x10,5 cm.

Sponsor-klistremerker

Dette klistremerke (10x10) kan du for eksempel gi til bidragsyterne til arrangementet ditt. Har du for eksempel fått mat fra lokalbutikken? Gi dem et klistremerke, som de kan henge opp og vise at de har bidratt.

Rollup

Mål: 85x205 cm. Enkel rollup eller pressevegg med Verdensdagens logo. Arrangører må selv bestille og betale for rollup. Kontakt Aksess & Daylight per epost post@adprofil.no for pris.

Materiell du kan bestille

T-skjorter

T-skjortene kan brukes av arrangementskomiteen og andre frivillige på deres markering.T-skjortene er temanøytrale.

Refekser

Buttons (10x10cm)

Buttons skal brukes av arrangørene og de frivillige som et supplement til eller i stedet for t-skjorter. Enkelt å bruke hvis du ikke vet hvem eller hvor mange som skal bistå med markeringen. Greit å ha utenfor gensere og jakker dersom man står ute. Lett å bruke igjen flere steder.

Stressball hjerteformet

Stressballene gjør godt for armmuskulaturen og kan bidra til å redusere stress. De er koselige å se på og fine å gi bort.

Kaffepakken

Kaffepakken er en enkel måte å markere Verdensdagen på. Den består av kaffekopper til utdeling den 10.oktober. Krav til mottakere av kaffepakken: Kaffepakken må deles ut den 10. oktober. Du tar bilde av aktiviteten din og publiserer på sosiale medier med #verdensdagen + navn på arrangør. Alternativt kan du sende bilde til oss på e-post.* Dersom du har behov for å få støtte til å gjennomføre kaffepakken (kjøpe inn kaffe/drikke eller noe annet å dele ut), kan du få et gavekort til verdi 300,- til Norgesgruppens butikker. Vi har et begrenset antall gavekort, og oppfordrer dere til å vurdere om dere har behov for gavekortet. *Vi forbeholder oss rettigheten til å bruke bildet i Verdensdagen-sammenheng.

Sinn og samfunn - Tema: Verdensdagen

Mental Helses medlemsblad sin spesialutgave for Verdensdagen. Gode artikler om årets tema. Godt lesestoff og kanskje flere ideer til ditt arrangement?

Klar til å bestille? Først må du registrere markering – så får du lenke på mail.

Registrer markering