fbpx

Snarveier

Verdensdagen for psykisk helse 2021 skal belyse hvor verdifulle vi mennesker er for hverandre, og hvor viktig fellesskap og tilhørighet er for god psykisk helse. Årets kampanje oppfordrer derfor alle til å følge opp seg selv og hverandre, for å forebygge ensomhet og utenforskap. Vær oppmerksom. Vær til stede. #følgopp

Kampanjefilm 2021: Livet under og etter en pandemi

Hvilke følelser har vi kjent på under pandemien, og hvordan skal vi forberede oss mentalt for tiden fremover? Vi har spurt ekspertene. Med professor i psykiatri, Lars Lien, psykolog Kyrre Dyregrov, psykolog Nadia Ansar, og professor i helsepsykologi, Arne Holte. Produsert av Nucleus for Verdensdagen for psykisk helse.

Temafilm 2021: Livet under og etter en pandemi

Verdensdagen for psykisk helse 2021 skal belyse hvor verdifulle vi mennesker er for hverandre, og hvor viktig fellesskap og tilhørighet er for god psykisk helse. Årets kampanje oppfordrer derfor alle til å følge opp seg selv og de rundt oss, for å forebygge ensomhet og utenforskap. Vær oppmerksom. Vær til stede. #følgopp. Produsert av Kubrix for Verdensdagen for psykisk helse.

Følg opp med hverdagsdialoger

Vil du vise at du bryr deg, men vet ikke helt hvordan? Det er lettere enn du tror, og viktigere enn du aner. Filmene viser hverdagsdialoger mellom mennesker som bryr seg om hverandre, og kan være gode eksempler å vise for å illustrere hvordan man kan følge opp de rundt seg i hverdagen.

Konseptet er utviklet av Molte AS, på oppdrag fra Verdensdagen for psykisk helse.

Følg opp i vennegjengen

Følg opp kompisen

Følg opp kollegaen

Følg opp naboen

Følg opp din favorittnerd

Følg opp studiekompisen

Veidekke x Verdensdagen for psykisk helse

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører, og har markert Verdensdagen i flere år. Se hvordan de jobber for å ta vare på hverandre på jobb og bygge god psykisk helse på arbeidsplassen. Produsert av Kubrix for Verdensdagen for psykisk helse.

 

Telia x Verdensdagen for psykisk helse

Vi tilbringer mye tid på jobben, og hvordan vi har det på jobb påvirker i stor grad vår psykiske helse. Se hvordan Telia jobber med psykisk helse på arbeidsplassen. Produsert av Kubrix for Verdensdagen for psykisk helse.

5 grunner til å markere Verdensdagen

Det blir lettere å dele tanker med andre, og å gi og få støtte

Mindre tabu og skam rundt psykiske utfordringer

Du er med på å skape et mer inkluderende nærmiljø

Et rausere samfunn gir bedre psykisk folkehelse

Du styrker din egen psykiske helse

Registrer markering