fbpx

Snarveier

Vi har gleden av å tilby det digitale foredraget «Snu motgang til medgang» med Marius Løken gratis til 60 skoler til Verdensdagen for psykisk helse 2021. Foredraget varer i 53 minutter og er forhåndsinnspilt. Alle skoler som har fått bekreftelse på innvilget søknad vil få tilsendt en lenke til foredraget når kampanjeperioden starter i uke 39. Foredraget vil være tilgjengelig fram til uke 42.

Obs! Gratistilbudet er nå fulltegnet.

Rakk du ikke å benytte deg av gratistilbudet? Marius tilbyr rabatterte priser for både digitale og fysiske foredrag i kampanjeperioden uke 39-42. Ta kontakt gjennom nettsiden hans og merk e-posten med Verdensdagen 2021.

Om foredraget

Foredraget er en reise i psykisk helse. Den starter med Marius sin beretning om hvordan han kom seg på bena igjen etter Halloween-drapet på Bislett høsten 2011 (20 knivstikk, 11 dager i koma og 3 operasjoner).

Marius fokuserer på de mest grunnleggende verktøyene man må ha på plass for å holde psyken god eller for å snu en negativ periode. Foredraget serveres med mye energi, balanserende humor og glimt i øyet.

Foredraget er spilt inn i forbindelse med Verdensdagen 2021 og tar for seg både årets tema (følg opp), 2020 (spør mer) og 2019 (gi tid).

Innlegget kan danne grunnlag for god diskusjon (gjerne i grupper) i etterkant av foredraget og Marius foreslår følgende arbeidsoppgaver:

  • Lag en topp10-liste på hva hver enkelt mener er viktig for å ha det bra i hverdagen
  • Lag en topp10-liste på hva dere kan gjøre for å ha best mulig klassemiljø

Som Marius sier i foredraget sitt:

«Disse menneskene du har rundt deg, vil være mer avgjørende for fremtiden din enn du kanskje er klar over – så ta vare på hverandre. Flokken er viktig.»

Kriterier for å søke

  • Markerer Verdensdagen for psykisk helse i kampanjeperioden uke 39-42
  • Ungdoms- eller videregående skole

Søk via Stipendportalen her

 

5 grunner til å markere Verdensdagen

Det blir lettere å dele tanker med andre, og å gi og få støtte

Mindre tabu og skam rundt psykiske utfordringer

Du er med på å skape et mer inkluderende nærmiljø

Et rausere samfunn gir bedre psykisk folkehelse

Du styrker din egen psykiske helse

Registrer markering