Snarveier

Vi har gleden av å tilby det digitale foredraget «Snu motgang til medgang» med Marius Løken gratis til 60 skoler til Verdensdagen for psykisk helse 2021.

Om foredraget

Foredraget er en reise i psykisk helse. Den starter med Marius sin beretning om hvordan han kom seg på bena igjen etter Halloween-drapet på Bislett høsten 2011 (20 knivstikk, 11 dager i koma og 3 operasjoner).

Marius fokuserer på de mest grunnleggende verktøyene man må ha på plass for å holde psyken god eller for å snu en negativ periode. Foredraget serveres med mye energi, balanserende humor og glimt i øyet.

Foredraget er spilt inn i forbindelse med Verdensdagen 2021 og tar for seg både årets tema (følg opp), 2020 (spør mer) og 2019 (gi tid).

Innlegget kan danne grunnlag for god diskusjon (gjerne i grupper) i etterkant av foredraget og Marius foreslår følgende arbeidsoppgaver:

  • Lag en topp10-liste på hva hver enkelt mener er viktig for å ha det bra i hverdagen
  • Lag en topp10-liste på hva dere kan gjøre for å ha best mulig klassemiljø

Som Marius sier i foredraget sitt:

«Disse menneskene du har rundt deg, vil være mer avgjørende for fremtiden din enn du kanskje er klar over – så ta vare på hverandre. Flokken er viktig.»

Kriterier for å søke

  • Markerer Verdensdagen for psykisk helse i kampanjeperioden uke 39-42
  • Ungdoms- eller videregående skole

Søk via Stipendportalen her

Rabatterte priser på foredrag

Ønsker du besøk av Marius på din skole eller virksomhet? Marius tilbyr rabatterte priser for både digitale og fysiske foredrag i kampanjeperioden uke 39-42. Ta kontakt gjennom nettsiden hans og marker e-posten med Verdensdagen 2021.

5 grunner til å markere Verdensdagen

Det blir lettere å dele tanker med andre, og å gi og få støtte

Mindre tabu og skam rundt psykiske utfordringer

Du er med på å skape et mer inkluderende nærmiljø

Et rausere samfunn gir bedre psykisk folkehelse

Du styrker din egen psykiske helse

Registrer markering