Snarveier

Live stream 10.oktober

Verdensdagen for psykisk helse markeres med en storslått direktesending fra Oslo lørdag 10. oktober kl. 19.00 – 20.00. Sendingen er i samarbeid med Mental Helse.

Markeringen vil bestå av konserter med noen av landets fremste artister og samtaler med både aktuelle og profilerte personer om årets tema som er «Spør mer». Temaet skal sette søkelyset på at alle har en psykisk helse og hvordan vi som medmennesker kan være mer oppmerksomme på de rundt oss og bidra til større åpenhet. Sendingen finner sted på Verdensdagen for psykisk helse sin Facebook-side kl. 19.00.

Se streamen sammen på kino

I tillegg vil sendingen vises på 10 kinoer over hele landet. Kinobillettene er gratis, alt du må gjøre er å registrere deg på den kinoen du ønsker via lenken nedenfor. To billetter per person. Førstemann til mølla! De som blir med på kino kan vinne kinobilletter til andre forestillinger, samt en gullbillett som gir fri adgang hele året for to personer. Streamen vises live på følgende kinoer:

Artister og mer info om programmet slippes fortløpende gjennom uken på vårt Facebook event.

 

5 grunner til å markere Verdensdagen

Mer åpenhet om psykisk helse kan føre til:

At det blir lettere å dele tanker med andre, og å gi og få støtte

Mindre tabu og skam rundt psykiske utfordringer

Å styrke den psykiske helsen

Et mer inkluderende nærmiljø, arbeidsmiljø og skolemiljø

Et rausere samfunn

Registrer markering